Зв'язатися

Укр
Рус
Код: 49450
Артикул: CCTC-04138

Кухонна машина CECOTEC Mambo 10070

17 999₴-44%
9 999₴
Купити
від 667₴ / міс
Короткі характеристики
Об'єм чаші
3.3 л
Кількість швидкостей
10
Кількість автоматичних програм
30
Тип
Кухонний робот
Потужність двигуна
1700 Вт
Всі характеристики
Детальніше про товар

Доставка в Ваше місто

Нова Пошта відділення
Оплата
Готівкою/картою в магазині Оплата картою Оплата частинами Приватбанк Накладений платіж Оплата частинами Monobank Безготівковий розрахунок з урахуванням ПДВ Безготівковий розрахунок без ПДВ Миттєва розстрочка Приватбанк Google pay Apple pay
Гарантія
Гарантія 24 міс / Обмін і повернення протягом 14 днів
banner
Багатофункціональний помічник кожної господині
Cecotec Mambo 10070 здатний на краще змінити життя господині. Задавши потрібні параметри, машина-робот легко приготує смачні як традиційні, так і вишукані страви. Завдяки безлічі режимів, фірмовому додатку та великій книзі рецептів у різних форматах ви зможете насолоджуватися стравами будь-якої складності без будь-яких обмежень. До того ж така кухонна машина з інноваційними функціями стане стильним доповненням сучасного інтер'єру.
  • Книга рецептів різних форматів
  • Фірмова програма для смартфона
  • 30 функцій для будь-яких експериментів
  • Глек з вбудованими вагами
  • Настроюється за всіма параметрами
30 функцій для приготування смакоти
Кухонний робот Mambo 10070 запрограмований на 30 функцій для виконання кулінарних завдань. Машина може подрібнювати, розріджувати, обсмажувати, натирати, розігрівати, збивати, робити йогурт, емульгувати, перемішувати, готувати на парі або водяній бані, кип'ятити, ферментувати, томити на нульовій швидкості та багато іншого. Відкривайте нові уподобання, не докладаючи зусиль.
descr img
Глек з нержавіючої сталі
Забудьте про турботи! Ваш Mambo 10070 оснащений водонепроникним глечиком з нержавіючої сталі, тому, коли ви закінчите свої рецепти, вам залишиться лише насолоджуватися ними. Помістіть глечик у посудомийну машину, і він буде як новий для наступного використання.
descr img
Фірмова програма для простого керування
Скачайте на свій смартфон або планшет фірмовий додаток Mambo і насолоджуйтесь необмеженою кількістю покрокових рецептів та встановленими режимами для простого приготування улюблених страв.
descr img
Ексклюзивна ложка MamboMix
Для замішування розроблено унікальну ложку MamboMix – не розрізаючи тісто, вона робить його більш однорідним та об'ємним. У режимі SlowMambo ви зможете готувати страви традиційним способом – за низької температури, постійно помішуючи фірмовою ложкою. Таким чином, за допомогою однієї кухонної машини ви отримаєте насичені смаки та аромати.
descr img
4-рівневе приготування
Кухонний помічник укомплектований системою для виготовлення чотирьох страв одночасно. Ви зможете заощадити багато часу і урізноманітнити страви – їжа в один і той же час готується в глеку, кошику та 2-рівневій пароварці.
descr img
Інтелектуальна система нагрівання
Кухонна машина має інтелектуальну систему нагріву - від 0 до 10 рівнів, імітуючи традиційний вогонь з м'яким, середнім або сильним полум'ям. Така система запобігає перегріву та підгоранню їжі. Нульова швидкість дозволяє готувати страви в режимі стомлення, наприклад ароматну запіканку. Для підрум'янювання передбачено інноваційну функцію Sofrito.
descr img
Глибокий глечик із вбудованими вагами
Для простого та швидкого приготування в глечик вбудовані ваги – просто помістіть у нього інгредієнти, і ви побачите на екрані їх точну вагу. Крім того, глечик виконаний з нержавіючої сталі - надійно служить і легко очищається як вручну, так і в посудомийній машині. Глибокий глечик із ємністю 3,3 літри дозволяє за раз приготувати страву на всю родину.
descr img
Цілком налаштований
Кухонний робот можна налаштовувати за всіма параметрами - 10 швидкостей, таймер від 1 секунди до 12 годин, температура від 37 до 120 градусів. Машина CECOTEC пропонує безмежні можливості для кулінарних експериментів.
descr img
Всесвіт рецептів
Mambo 10070 включає велику кулінарну книгу, а також доступ до інтерактивної онлайн-спільноти та нових щотижневих рецептів від CECOTEC. Надихайтеся, відкриваючи нові смаки та аромати для себе та своєї сім'ї.
descr img
Стильний дизайн
Mambo 10070 оснащений великим інтуїтивно зрозумілим цифровим дисплеєм із сенсорною панеллю управління.Крім того, що виробник продумав усі деталі для зручної експлуатації, така кухонна машина стане стильним доповненням сучасного інтер'єру.
descr img
Отримайте найбільш насичені аромати з CECOTEC Mambo 10070
banner

Инструкции по эксплуатации, руководство пользователя.

Книга рецептов (русс.версия)

Книга рецептов (укр.версия)