Зв'язатися

Укр
Рус
Код: 46625
Артикул: CCTC-03043

Блендер CECOTEC Titan Glass 1000

1 799₴-19%
1 449₴
Купити
від 97₴ / міс
Короткі характеристики
Ємність стакану
1000 мл
Кількість швидкостей
1
Насадки
Подрібнювач
Наявність вінчика
Ні
Потужність
400 Вт
Всі характеристики
Детальніше про товар

Доставка в Ваше місто

Нова Пошта відділення
Оплата
Готівкою/картою в магазині Оплата картою Оплата частинами Приватбанк Накладений платіж Оплата частинами Monobank Безготівковий розрахунок з урахуванням ПДВ Безготівковий розрахунок без ПДВ Миттєва розстрочка Приватбанк Google pay Apple pay
Гарантія
Гарантія 24 міс / Обмін і повернення протягом 14 днів
banner
Компактний кухонний блендер Cecotec Titan Glass 1000
Сучасні кулінарні рецепти часто передбачають подрібнення або змішування продуктів, за допомогою компактного подрібнювача можна прискорити звичні процеси подрібнення таких продуктів, як: буряк, морква, цибуля, м'ясо, горіхи, спеції і навіть лід. Серед основних переваг моделі Cecotec Titan Glass 1000 можна виділити кілька ключових:
  • компактні розміри
  • висока потужність
  • подвійне сталеве лезо з титановим шаром
  • велика ємність для подрібнення
  • простий контроль
Швидке дроблення льоду
Для приготування коктейлів або інших напоїв вдома часто потрібен подрібнений лід, який ви можете отримати за допомогою компактного блендера Cecotec. Потужний мотор і сталеві леза допоможуть вам швидко і легко отримати крижану крихту зі звичайного льоду. Для підвищення швидкості і якості подрібнення можна використовувати додаткову знімну лопатку.
descr img
Суцільнометалеві леза з титановим покриттям
Робочі леза подрібнювача Cecotec Titan Glass 1000 виготовлені з міцної сталі, яка додатково покрита шаром титану. Це рішення дозволяє не турбуватися про заточування лез навіть після подрібнення льоду, кавових зерен, горіхів або спецій. Для підвищення швидкості дроблення і подрібнення можна встановити додаткову подвійну лопатку на основний робочий вал.
descr img
Зручне регулювання швидкості обертання лез
Кнопка управління на верхній панелі блендера має вбудовану систему регулювання обертів, яка працює наступним чином: чим сильніше ви тиснете на клавішу - тим швидше обертаються леза подрібнювача. Максимальна потужність блендера на високій швидкості становить 400 Ватт, чого досить вистачить для домашнього використання в побутових потребах. Через використання такої системи ви можете отримати нарізку овочів із різним розміром подрібненого продукту. Також можна регулювати рівень подрібнення для приготування різних страв з різних продуктів.
descr img
Ємна чаша із міцного скла
Блендер Cecotec Titan Glass 1000 поставляється з комплектною чашею ємністю 1000 мл, що дозволяє подрібнювати досить велику кількість продукту за один підхід. Чаша зроблена з боросилікатного прозорого скла, що робить її стійкою до незначних пошкоджень та збільшує стійкість до змін температури. Для початку роботи помістіть у чашу необхідну кількість лез та наповніть її продуктом. Після чого щільно закрийте кришкою з прокладкою, приєднайте подрібнювач і готове. Вам залишається тільки натиснути на кнопку і отримати готовий нарізаний або подрібнений продукт.
descr img
Легке чищення та миття
Усі не електричні компоненти подрібнювача-блендера Cecotec Titan Glass 1000 можна мити в посудомийній машині, що значно полегшує використання та обслуговування. В основному корпусі блендера є порожнина для зберігання кабелю живлення, компактність зберігання понад усе.
descr img
Чоппер Cecotec Titan Glass 1000
У коробці подрібнювача постачаються наступні елементи:
  • головний блок блендера з двигуном і кабелем живлення
  • миска для інгредієнтів
  • кришка з ущільнювачем
  • подвійне лезо з основним валом
  • додаткове подвійне лезо для підвищення продуктивності блендера
  • інструкції з використання з розділом безпеки
  • гарантійний талон від виробника 24 місяці
banner

Інструкції з експлуатації, керівництво користувача.