Зв'язатися

Укр
Рус
Код: 57456
Артикул: CCTC-04064

Блендер CECOTEC PowerGear 1500

1 599₴
Немає в наявності
Короткі характеристики
Ємність стакану
800 мл
Кількість швидкостей
21
Насадки
Подрібнювач
Наявність вінчика
Ні
Потужність
1500 Вт
Всі характеристики
Детальніше про товар
banner
Блендер CECOTEC PowerGear 1500
CECOTEC PowerGear 1500 — це коли готувати стає простіше, а кожен інгредієнт розкриває потенціал смаку на повну. В чому ж секрет? А власне, його і немає. Цей блендер просто добре виконує будь-які завдання, які ви перед ним поставите: від лайтового фруктового смузі до густої горіхової пасти. Саме те, що ви шукаєте. Надійна фіксація насадок, антиковзке покриття та компактність, притаманна стаціонарним блендерам. Очікуєте на щось більше? Тоді як щодо надміцних титанових лез? Вони зроблять однорідний мікс навіть із кубиків льоду чи заморожених ягід, які ви щойно дістали з морозилки. Просто оберіть потрібну швидкість (їх на вибір аж 21), щоб отримати ту саму ідеальну консистенцію. Ніжну, однорідну та без грудочок.
  • Гострі 4-лопатеві леза з титановим покриттям
  • Потужність 1500 Вт для миттєвого подрібнення
  • 21 режим з турбо-швидкістю
  • Комплектний глибокий стакан на 800 мл
  • Насадка для подрібнення та вінчик для збивання
Лічені секунди — і однорідний мікс готовий
PowerGear 1500 — надійний, безпечний у використанні та, звісно, потужний. З потужністю 1500 Вт ви можете подрібнити будь-який продукт та не обмежувати свої експерименти на кухні. Вмикайте низькі чи максимальні обороти, аби вже через кілька митей насолоджуватись однорідним полуничним коктейлем, свіжим яблучним пюре чи поживною кунжутною пастою. М’які фрукти, ягоди, печиво, нут чи зелену гречку девайс подрібнить менше, ніж за хвилину. Для м’яса чи твердих волоських горіхів знадобиться трохи більше часу.
descr img
Гострі леза — якісне подрібнення
Ножі — ядро блендера: саме вони роблять подрібнення максимально ефективним. У CECOTEC леза X-blades у формі чотирьох пелюсток. У них в основі — нержавіюча сталь, а зовні матеріал додатково покрили шаром титану. Така комбінація робить леза витривалими, стійкими до корозії та подряпин. А також дозволяє різати будь-які інгредієнти без втрати гостроти.
descr img
Занурюється в смаки, захищає від бризок
Насадка для подрібнення — це оригінальний ковпак, який огортає вбудовані леза з усіх боків. Тож вам не потрібно перейматись, що бризки від зеленого смузі чи ягідного коктейлю розлетяться, забруднивши кухонну панель. Навіть якщо увімкнути блендер на повну потужність — вихор смаків не вийде з-під контролю та обмежиться стінками посудини. А універсальна глибока склянка, яка поставляється в комплекті, полегшить процес порційного подрібнення, змішування та збивання.
descr img
Понад 20 швидкостей: знайдіть підхід до кожного інгредієнта
Різноманіття раціону — ще один крок на шляху до здорового тіла. Щоб зробити своє меню насиченим та корисним, пробуйте незвичні рецепти та віддавайте перевагу вітамінним міксам. Хочете пізнати нові відтінки насолоди? Просто змініть текстуру та ступінь подрібнення — і, здавалось би, знайомі смаки та аромати тих самих продуктів розкриються по-новому. З CECOTEC PowerGear 1500 експериментувати дуже просто: девайс пропонує аж 21 режим швидкості, які легко перемикаються поворотом регулятора. Повна градація — від найнижчих обертів для кремового супу до Турбо-потужності, яка приготує ваш улюблений коктейль з льодяною крихтою та пухкою пінкою.
descr img
Дизайн, надійність та безпека
У PowerGear 1500 супердовга ніжка розміру XL, а значить ви можете сміливо збивати суп-пюре прямо у глибокій каструлі. І, звісно, ніжка ідеально підходить за висотою до комплектної склянки. Також можна не перейматись, що в процесі роботи блендер вислизне із рук — інноваційне покриття Soft Touch не лише приємне на дотик, але й мінімізує ковзання. Надійна фіксація додає безпеки. Тож тут і насадка для подрібнення, і вінчик для збивання міцно кріпляться до корпусу системою фіксаторів Fix Pluse.
descr img
banner