Зв'язатися

Укр
Рус
Код: 43402
Артикул: CCTC-03053

Гриль електричний CECOTEC Rock&Water 2500

1 999₴
Немає в наявності
Короткі характеристики
Потужність
2150 Вт
Розмір робочої поверхні
45 x 25 см
Щиток від вітру
Ні
Додаткові можливості
Індикатор роботи, Пластини можна мити в посудомийній машині, Термоізольовані ручки
Знімні пластини
Так
Всі характеристики
Детальніше про товар

Електричний гриль CECOTEC Rock&Water 2500

Втомилися від сковорідки? Бажаєте рознообразити не лише раціон, а й смакові варіанти улюблених страв? Електричний гриль CECOTEC Rock&Water 2500 потужністю 2150 Вт допоможе швидко отримати найсмачніші шашлики та реберця. Тепер насолоджуватися смаколиками можна не лише на природі, але й вдома! Отримуйте задоволення не лише від неймовірного смаку, а й від якісного нетоксичного антипригарного покриття RockStone.

CECOTEC Rock&Water 2500

Жир більше не проблема

Пам'ятаєте, як у ваших сковорідках страви тушилися у власному жиру, що іноді їх навіть доводилося промокати папером? Але тут жир стікає в контейнер, який легко промивати.

CECOTEC Rock&Water 2500

Велика поверхня

Поки готуються одні продукти, інші можуть встигнути охолонути та стати вже не такими смачними. З поверхнею 45 x 25 см можна готувати кілька страв одночасно: і м'ясо, і овочі, і інші інгредієнти. Гриль можна розвернути та готувати одразу на обох плитах.

CECOTEC Rock&Water 2500

Регулюйте температуру

Більше не треба хвилюватися, що овочі приготуються занадто швидко, а м'ясо залишиться сирим: налаштовуйте температуру під кожну страву за допомогою регулятора на пристрої.

CECOTEC Rock&Water 2500

З грилю до столу

Знімна конструкція дозволяє не лише піднести свіжезготовані стейки з грилю прямо до столу, але і також зберігає оптимальний рівень температури для кращого смаку.

CECOTEC Rock&Water 2500

Підходить для посудомийних машин

Виробник піклується не лише про екологічність, економію електроенергії та нетоксичність всіх компонентів своїх виробів, але і про ваш час. Контейнер для жиру та пластину можна мити в посудомийній машині.

CECOTEC Rock&Water 2500

Інструкції з експлуатації, посібник користувача.