Зв'язатися

Укр
Рус
Код: 43331
Артикул: CCTC-04132

Кухона машина CECOTEC Mambo 9090

13 999₴
Немає в наявності
Короткі характеристики
Об'єм чаші
3.3 л
Кількість швидкостей
10
Кількість автоматичних програм
30
Тип
Кухонна машина
Потужність двигуна
1700 Вт
Всі характеристики
Детальніше про товар

Кухонна машина-робот багатофункціональна CECOTEC Mambo 9090

Шукаєте ідеального союзника в боротьбі за найсмачніші та вишукані страви? Хочете витрачати мінімум часу та зусиль, а отримувати максимум смаку і аромату? Багатофункціональна кухонна машина-робот CECOTEC Mambo 9090 просто створена для вас!

CECOTEC Mambo 9090

Один з найбільш функціональних роботів на ринку — 30 режимів!

Кухонна машина-робот CECOTEC може працювати в 30 режимах: варка на повільному вогні, соковижималка, пюре, йогурт, SlowMambo (варка та одночасне помішування ложкою), фритюр, варка без кришки, нульова швидкість, відбивання, подрібнення, мелювання, смаження, випікання, взбивання, терка, нарізка, емульгування, закипання, тушкування, подрібнення льоду, маринування, конфітюр, підігрів, пароварка, варка, заміс тіста, збереження тепла, турборежим та закваска.

CECOTEC Mambo 9090

Самостійно помішує страви

Ексклюзивна ложка Mambo самостійно помішує супи, пасту та інші страви без нарізання. Вона була спеціально розроблена компанією для досягнення найбільшої функціональності.

CECOTEC Mambo 9090

Вбудовані ваги

Не хочете додатково купувати ваги, тому що на кухні вже мало місця або забагато приладів? Відмінно, адже дана кухонна машина допоможе точно зважити все, що завгодно.

CECOTEC Mambo 9090

Можна мити в посудомийній машині

Компанія CECOTEC турбується про час своїх користувачів, тому слідкує за ергономікою та варіантами використання пристроїв. Ємність для їжі можна мити в посудомийній машині, так як вона виготовлена з водостійкої нержавіючої сталі.

CECOTEC Mambo 9090

Нульова швидкість

Не хочете подрібнювати те, що готується? Нульова швидкість дозволяє готувати в машині, як у сковорідці або каструлі без кришки та без необхідності включення двигуна.

CECOTEC Mambo 9090

Максимальний смак

Кухонна багатофункціональна машина-робот CECOTEC Mambo дозволяє самостійно регулювати температуру та інші опції приготування, щоб всі ваші страви були максимально смачними.

CECOTEC Mambo 9090

Ємність з нержавіючої сталі об'ємом 3,3 л

Чаша з нержавіючої сталі має вмістимість 3,3 л, в ній можна зручно готувати одразу для всієї сім'ї, не заморочуючись з додатковими етапами приготування.

CECOTEC Mambo 9090

Готовка 4 страв одночасно

Кухонна багатофункціональна машина-робот CECOTEC Mambo надає можливість готувати чотири страви одночасно! Використовуйте одразу ємність для їжі, контейнер і пароварку на двох рівнях.

CECOTEC Mambo 9090

Книга з рецептами та інтернет-спільнота

У комплекті постачається книга з рецептами на будь-який смак: там є прості страви, складні страви, а також вишукані, які сподобаються навіть найвибагливішому гурману. Також на фірмовому сайті можна ознайомитися з новими рецептами, які компанія регулярно викладає, а соціальна спільнота допоможе готувати не тільки смачно, але й весело, ділячись секретами та набираючись досвіду.

CECOTEC Mambo 9090

Інтелектуальна теплова система

Кухонна багатофункціональна машина-робот CECOTEC Mambo обладнана інтелектуальною тепловою системою з 10 рівнями роботи. Вона може моделювати різні рівні подачі тепла для уникнення прилипання або перегріву. А двигун працює чудово як на низьких, так і на високих швидкостях.

CECOTEC Mambo 9090

Книга рецептів (рос.версія)

Книга рецептів (укр.версія)