Зв'язатися

Укр
Рус
Код: 72872
Артикул: CCTC-03312

Мультипіч CECOTEC Cecofry Compact 2000

3 199₴
Немає в наявності
від 320₴ / міс
Короткі характеристики
Об'єм чаші
2 л
Тип управління
Механічне
Кількість програм
6
Потужність (діапазон)
до 1000 Вт
Особливості
Оснащений термостатом, Світловий індикатор роботи, Таймер
Всі характеристики
Детальніше про товар
banner
Мультипіч аерофрітюр CECOTEC Cecofry Compact 2000
Сучасний та продуктивний кулінарний помічник - мультипіч Cecotec Cecofry Compact 2000. Зараз вже досить важко уявити готування їжі без спеціальних пристроїв, помічників та інших приладів. Цей потужний пристрій забезпечить вам можливість готувати великий список страв та смачних блюд за короткий проміжок часу. Завдяки вдосконаленій технології гарячого повітря та сучасному контролю температури ви зможете легко готувати будь-яке блюдо смачно, якісно та зручно.
  • шість програм готування
  • об’єм 2 літра
  • потужність 900 Ватт
  • легка та зручна
  • регулювання температури 80-200 градусів
Технології та швидкість готування
Завдяки потужності 0,9 кілоВат та функції PerfectCook, ви можете готувати з найменшою кількістю олії, зберігаючи при цьому смак та корисні властивості їжі. Навіть без застосування олії страви горно прожарені та мають характерну смачну скоринку. Сучасний та компактний дизайн додає зручності та елегантності.
descr img
Потужний ТЕН
Нагрів повітря здійснюється завдяки наявності електричного ТЕНа із потужністю 900 Ватт. Така потужність дозволяє готувати страви швидко, якісно та смачно. Крім того, нагрівач має сталеву конструкцію, завдяки чому його можна легко мити не боячись його зламати. Дуже зручно при частому та тривалому використанні у побуті.
descr img
Великі порції їжі
Забудьте про обмеження у розмірі порцій. З об'ємом 2000 мл контейнера, CECOTEC Cecofry Compact 2000 легко може готувати різноманіття страв для великої родини та компанії. Наприклад, ви можете готувати до 400 грам картоплі за один раз, насолоджуючись хрустким та смачним результатом.
descr img
Регулювання, термостат та таймер готування
Мультипіч має вбудовану технологію циркуляції гарячого повітря PerfectCook, яка гарантує, що ваші страви будуть ніжними всередині та хрусткими ззовні. Термостат дозволяє вам точно регулювати температуру від 80 до 200 градусів та час готування від 0 до 30 хвилин, а ємкість до 3 кг дозволяє точно вимірювати продукти для готування.
descr img
Дизайн аерофритюра
Завдяки сучасному дизайну, мультипіч ідеально впишеться в будь-яку кухню, а перемикач температури та часу допоможе краще контролювати процес готування. Таким чином, CECOTEC Cecofry Compact 2000 гарантує якісні та смачні страви з мінімальними зусиллями. Корпус зроблений із глянцевого жаростійкого пластику виглядає досить презентабельно, а чорна колірна гама дозволить девайсу вписатись у будь-який інтер’єр. Отже, пристрій має не тільки гарні технічні властивості, а й гарний зовнішній вигляд та комплектацію.
descr img
Комплектація CECOTEC Cecofry Compact
Все що потрібно для швидкого та смачного готування йде у комплекті із мультипічкою:
  • Мультипіч (аерофритюрниця) CECOTEC Cecofry Compact 2000
  • Стійка для контейнера
  • Посібник користувача з інструкцією щодо налаштувань, обслуговування ти використання
  • Гарантія на виріб строком 24 місяці
banner

Инструкции по эксплуатации, руководство пользователя.