Укр
Рус

Зв'язатися

Код: 14791
Артикул: CCTC-04860

М'ясорубка CECOTEC Crusher 1400

Немає в наявності
banner
М'ясорубка Cecotec Crusher 1400
Сучасна та багатофукціональна м'ясорубка Cecotec Crusher 1400 створена спеціально для максимально якісного та швидкого подрібнення парктично будь-якого типу м'яса. За допомогою високої потужності роботи в 1360 Вт і обробки з нержавіючої сталі робить м'ясорубку по-справжньому найкращим помічником на кухні.
Створіть свої улюблені м'ясні вироби
Спробуйте всілякі страви зі свіжим м'ясом завдяки м'ясорубці Cecotec. Зручний компактний дизайн не займе багато місця, що дозволяє легко розмістити м'ясорубку практично у будь-якому куточку Вашої кухні.
descr img
Потужність, яка впорається з будь-яким видом м'яса
Електричний подрібнювач з максимальною потужністю 1360 Вт, ідеально підходить для подрібнення, нарізування та оброблення всіх видів м'яса за найкоротший час.
descr img
Подрібнює навіть найтвердіші продукти
Cecotec Crusher 1400 має 3 ріжучі пластини та 1 лезо з нержавіючої сталі, які максимально довго залишаються гострими та дозволяють подрібнювати навіть найтвердіші продукти при кожному використанні.
descr img
Безпека понад усе
Кнопка блокування на м'ясорубці гарантує повне відключення приладу для його обслуговування, щоб уникнути небезпечних ситуацій.
descr img
Тотальный контроль
Механічний регулятор швидкості дозволяє максимально точно та плавно налаштувати роботу м'ясорубки під Ваші потреби.
descr img
Завжди чудовий результат
М'ясорубка Cecotec з функцією подрібнення зворотним рухами, що забезпечує чудові результати навіть при роботі з найтвердішим м'ясом.
descr img
Фарш за секунди
Висока продуктивність роботи дозволяє легко подрібнити до 1,5 кг/хв практично будь-якого м'яса.
descr img