Зв'язатися

Укр
Рус
Код: 47577
Артикул: CCTC-05437

Робот пилосос Cecotec Conga 4490

13 999₴
Немає в наявності
Короткі характеристики
Час роботи від акумулятора
240 хв
Поновлення прибирання з того ж місця після підзарядки
Так
Складання карти приміщення
Так
Установка віртуальних стін
Для вологого прибирання, Для сухого прибирання
Оснащення
Дисплей
Всі характеристики
Детальніше про товар

Робот-пилосос Cecotec Conga 4490 – інноваційний підхід до прибирання

Поява пилососів на ринку мала спростити процес збирання. Насправді вимальовується зовсім інша картина: це диво на коліщатках доводиться тягати за собою і перетикати провід з однієї розетки в іншу. Оцінивши всі плюси та мінуси техніки для прибирання, виробник Cecotec створив робот-пилосос Cecotec Conga 4490. Цей розумний помічник справляється з важкими забрудненнями, добирається до важкодоступних місць, має функції сухого та вологого прибирання. А найголовніше – вам не доведеться контролювати його роботу. Йдучи у своїх справах, запустіть девайс, а повернувшись, ви виявите, що він пропилосил приміщення, забрався і дістався зарядної станції.

Це неймовірно потужний робот-пилосос Cecotec Conga 4490 з лазерним навігатором Smart iTech Laser 360 і 10 режимами прибирання позбавить вас від клопоту по дому. Девайс орієнтується в будинку, прокладає маршрут прибирання та уникає перешкод завдяки оптичному датчику. Дистанційне керування здійснюється через додаток на смартфон і голосових команд.

Робот-пылесос Cecotec Conga 4490

Максимально тривала робота

Скільки вистачає вашого заряду на прибирання з пилососом та ганчіркою наперевагу? З роботом-пилососом Cecotec Conga 4490 ви збережете енергію для цікавіших справ, скинувши всі домашні обов'язки на нього.Батарея ємністю 5200 мАч забезпечує автономну роботу девайсу до 240 хвилин роботи.

Робот-пылесос Cecotec Conga 4490

Cecotec Conga 4490 – надзвичайно розумний робот-пилосос

Поки ви у відпустці, на роботі або розслабляєтеся на дивані, робот-пилосос Cecotec Conga 4490 прибирає та миє підлогу. Він оснащений інтелектуальною навігацією iTech Laser 360. Перед початком прибирання девайс сканує приміщення, будує карту будинку та починає переміщатися відповідно до оптимального маршруту. Якщо територія велика і заряду не вистачило, робот-пилосос автоматично повернеться на зарядну базу і продовжить збирання після заряджання. Робот-пилосос повністю адаптується до вашого будинку: чистить під меблями, виявляє перешкоди та уникає падіння зі сходів.

Робот-пылесос Cecotec Conga 4490

Поліпшене смарт-управління

Робот-пилосос Cecotec Conga 4490 влаштований максимально зрозуміло та просто. Керувати девайсом можна через програму на смартфоні. Також доступне голосове керування. Командуйте розумним помічником за допомогою віртуальних помічників Alexa та Google Assistant. Голосовими командами ви можете керувати роботом під час процесу збирання, змінювати режим та рівень очищення, локалізувати його у вашому будинку та повернути на базу зарядки.

Робот-пилосос Cecotec Conga 4490

Повний набір аксесуарів для прибирання

Виробник Cecotec приділив особливу увагу насадкам та щіткам. У своєму арсеналі модель робота-пилососа Conga 4490 має:

Робот-пилосос Cecotec Conga 4490

Ретельне вологе прибирання

Більше ніякої біганини з відрами, швабрами і брудними ганчірками. Робот-пилосос Cecotec Conga 4490 - ідеальне рішення для підтримання чистоти в будинку. Він справляється з миттям підлог, швидко та ретельно робить вологе прибирання. Технологія Wash4You контролює подачу води на мікрофібру, тому розумний помічник не залишає калюж на паркеті.

Робот-пылесос Cecotec Conga 4490

Прибирання без зайвої метушні та шуму

Технологія OnlySilence робить робот-пилосос Cecotec Conga 4490 одним з тихих у світі. Відпочивайте та займайтеся своїми справами, поки він прибирає будинок. Навіть працюючи на максимальній потужності, показник рівня шуму не більше 64 дБ. 1cf8494e9b9cc706435eb4f0d67ec9aa.jpg">

Інструкції з експлуатації, посібник користувача.