Зв'язатися

Укр
Рус
Код: 47791
Артикул: CCTC-04081

Соковижималка CECOTEC Extreme Titanium 19000

2 799₴-18%
2 299₴
Немає в наявності
від 153₴ / міс
Короткі характеристики
Потужність
1000 Вт
Обсяг ємності для соку
0.5 л
Тип
Відцентрова (центрифуга)
Кількість швидкостей
2
Комплектація
Соковитискач, Глек, Посібник з експлуатації
Всі характеристики
Детальніше про товар
banner
Потужний побутовий соковитискач Cecotec Extreme Titanium 19000
Корисність вживання свіжих соків, нектарів і смузі не варто обговорювати. Однак щоб отримати справжній та корисний сік необхідно використовувати сучасну та потужну соковижималку, завдяки якій ви зможете отримати корисний не розбавлений сік із фруктів, овочів та ягід у домашніх умовах. Швидкий помел і віджимання продуктів дозволить вам щодня насолоджуватися улюбленим соком зі свіжих продуктів. Потужний мотор, високі обороти лез – все, що потрібно для зміцнення здоров'я та імунітету.
Передові матеріали для кращої роботи
Контейнер для подрібнення продуктів та віджиму соку виготовлений із міцного металу – титану, за рахунок чого виріб працює довше з високим ККД. Леза довше залишаються заточеними і дозволяють більш тривалий період використовувати соковитискач за призначенням без додаткового обслуговування.
descr img
Вікно для подачі продуктів збільшеного розміру
Продукти потрапляють у соковитискач через спеціальний отвір, який у цій моделі збільшено до діаметра 65 міліметрів. Це означає, що ви зможете легко поміщати в контейнер для віджиму великі шматки фруктів або овочів для віджиму. Таке рішення також спрощує сам процес і прискорює роботу із соковижималкою, більше немає необхідності попередньо дрібно нарізати продукти.
descr img
Збільшена потужність для швидкого віджимання соку
Модель Cecotec Extreme Titanium 19000 обладнана потужним електричним двигуном, який розвиває швидкість до 19000 обертів на хвилину. Такий показник досягається завдяки запасу потужності 1000 Ватт.Швидка та ефективна робота з приготування улюбленого овочевого чи фруктового соку вам точно забезпечена за рахунок орбітальної системи віджимання.
descr img
Регульована швидкість та захист від бризок
Для подрібнення та віджиму різних продуктів можна використовувати один із двох швидкісних режимів соковижималки. Регулятор розташований у зручному місці збоку корпусу, яким соковитискач вимикається або вибирається режим роботи. Також є режим Турбо, який на 100% задіює всю потужність соковитискача для максимально швидкого віджиму. Вбудований захист від бризок дозволяє уникнути пролиття соку або попадання крапель на робочу поверхню під час та після роботи.
descr img
Харчові матеріали корпусу та виконавчого органу
Корпус, пластикові деталі та ємність для віджиму виготовлені з харчових нетоксичних матеріалів, які не містять шкідливих речовин та бісфенолу А. Також варто відзначити, що незважаючи на екологічність матеріалів дизайн соковижималки все-таки вражає.
descr img
Приготування соку з яким впорається кожен
Система віджиму виготовлена за технологією Extreme Titanium, завдяки якій у результаті ви можете отримати на 30% більше соку порівняно з конкурентними моделями. А також така система набагато легше миється, за рахунок унікального розташування лез, їх нахилу та заточування. Двигуни, які знімаються і не підключені до джерела живлення, можна мити в посудомийній машині. Після миття необхідно просушити всі деталі, зібрати і можна приступати до вичавлювання соків.
descr img
Легке обслуговування та миття
Соковитискач Cecotec Extreme Titanium 19000 можна розібрати на складові знімні частини та помістити в посудомийну машину для легкого чищення після роботи. Примітно, що висока температура води в посудомийній машині не порушить геометрію елементів корпусу і самого леза, що також говорить про високу якість виробу.
descr img
Зовнішній вигляд та комплектація
Сучасний соковитискач Cecotec має досить стильний та презентабельний вигляд: корпус із чорного глянсового пластику з декоративними елементами мідного кольору. Рукоятку також виділено колірним рішенням. Отвір для подачі продуктів усередину соковижималки із прозорого затемненого пластику. При цьому пристрій має вигляд преміального кухонного девайса. Важить соковитискач всього 2170 грам. У комплекті постачається:
  • основний корпус соковижималки з штовхачем
  • глечик для збирання соку
  • посібник користувача з інструкцією з обслуговування
  • гарантійний талон на 2 роки
banner