Укр
Рус

Связаться

Вопросы Cecofry Supreme 8000
Остались вопросы?
Задать вопрос
Юрій
29 мая 2024

Доброго дня, підкажіть будь ласка. придбав дану аєрогриль, але в інструкції не описано, за що відповідають різні кнопки на аерогрилі, для рецептів зрозуміло, а інші не описані коректно, можете підказати опис для них, або де можна прочитати?

Ответ эксперта
05 июня 2024

Юрій, вітаємо! Ми вдячні вам за звернення. Окрім 10 програм приготування, на дисплеї моделі Cecofry Supreme 8000 є кнопки для збільшення й зменшення температури чи часу вручну. Вони позначені стрілкою вгору і вниз. Між ними розташований значок перемикання вказаних параметрів. У нижній частині меню послідовно зображені: значок попереднього підігріву, значок зупинки, кнопка "Пуск", кнопка живлення та значок нагадування про перемішування. Ознайомитись з переліком задач детальніше можливо, скориставшись інструкцією на нашому сайті. Для цього достатньо прогорнути головну сторінку товару донизу та натиснути відповідне посилання з посібником користувача. Інформація щодо функціоналу кнопок знаходиться у розділі "Компоненти пристрою", а схематичне зображення значків на останніх сторінках файлу. Ми також із задоволенням надамо вам детальну консультацію в режимі онлайн, у разі виникнення будь-яких труднощів.

Дмитро
18 мая 2024

Доброго дня, які габарити чаші?

Ответ эксперта
20 мая 2024

Дмитро, вітаємо! Дякуємо вам за звернення. Висота чаші у моделі CECOTEC Cecofry Supreme 8000 складає 14 сантиметрів, ширина 26 сантиметрів та довжина 27 сантиметрів відповідно.

Мультипечь (аэрогриль-фритюрница) CECOTEC Cecofry Supreme 8000
Мультипечь (аэрогриль-фритюрница) CECOTEC Cecofry Supreme 8000
7 999₴-%
5 999₴
Купить
кредит от 400₴ / мес