Зв'язатися

Укр
Рус
Код: 73491
Артикул: CCTC-04994

Мультипіч CECOTEC Cecofry Absolute 7600

6 999₴-14%
5 999₴
Купити
від 400₴ / міс
Короткі характеристики
Об'єм чаші
7.6 л
Тип управління
Сенсорне
Кількість програм
8
Потужність (діапазон)
понад 1500 Вт
Особливості
Оснащений термостатом, Сенсорний екран, Таймер
Всі характеристики
Детальніше про товар

Доставка в Ваше місто

Нова Пошта відділення
Оплата
Готівкою/картою в магазині Оплата картою Оплата частинами Приватбанк Накладений платіж Оплата частинами Monobank Безготівковий розрахунок з урахуванням ПДВ Безготівковий розрахунок без ПДВ Миттєва розстрочка Приватбанк Google pay Apple pay
Гарантія
Гарантія 24 міс / Обмін і повернення протягом 14 днів
Мультипечь аэрофритюрница CECOTEC Cecofry Absolute 7600
Мультипіч аерофритюрниця CECOTEC Cecofry Absolute 7600
Мультипіч Cecotec Cecofry Absolute 7600 – це найновіша та найпотужніша модель спеціально розроблена для швидкого приготування ваших улюблених страв. Завдяки максимальній потужності в 2000 Вт та революційної технології приготування PerfectCook, кожна ваша страва вийде ідеальним та соковитим. Особливості мультипечі:
  • Сучасний та елегантний дизайн
  • Велика потужність приготування – 2000 Вт
  • Використання технології PerfectCook, що забезпечує бездоганні результати
  • Можливість точного регулювання температури для оптимального приготування
  • Вісім попередньо налаштованих режимів приготування для зручності використання
Збільшена ємність
Завдяки великій ємності для приготування об'ємом 7,6 літра ви зможете приготувати достатню кількість страв одночасно, навіть якщо готуєте для великої компанії, сім'ї та друзів. CECOTEC Cecofry Absolute 7600 більше не потрібно хвилюватися, що доведеться готувати кілька порцій послідовно, оскільки ця мультипіч забезпечить достатню ємність для всіх ваших великих страв.
Мультипечь аэрофритюрница CECOTEC Cecofry Absolute 7600
Смачні страви та швидке приготування
Приготуйте ідеальні страви швидко та без зусиль завдяки потужності 2000 Вт. Насолоджуйтесь улюбленими рецептами, які завжди будуть неперевершеними за смаком та текстурою, вам сподобається їхня соковитість і хрумка скоринка.
Мультипечь аэрофритюрница CECOTEC Cecofry Absolute 7600
Вбудовані програми приготування
Завдяки вбудованим рецептам у меню мультипечі CECOTEC Cecofry Absolute 7600 легко приготувати будь-які страви. Просто виберіть режим, у якому ви хочете приготувати, та пристрій автоматично налаштує час і температуру, щоб ваша страва вийшла ідеальною та смачною.
Мультипечь аэрофритюрница CECOTEC Cecofry Absolute 7600
Сенсорне керування та вбудований екран
Сенсорна панель управління мультипіччю CECOTEC Cecofry Absolute 7600 дозволяє отримати повний контроль за процесом приготування. За її допомогою кожен кулінарний етап стає швидше і зручніше, надаючи вам багатофункціональність та миттєвий доступ до всіх необхідних налаштувань. Також сенсорну панель набагато простіше очищати порівняно з кнопками.
Мультипечь аэрофритюрница CECOTEC Cecofry Absolute 7600
Сучасні технології приготування їжі – Perfect Cook
Використовуючи технологію Perfect Cook у мультипечі CECOTEC Cecofry Absolute 7600, ви отримаєте чудові результати та неперевершений смак страв. Просто додайте продукти в ємність для приготування запрограмуйте потрібні налаштування, і ця передова система приготування гарячим повітрям автоматично забезпечить ідеальні умови для здійснення вашого кулінарного шедевра.
Мультипечь аэрофритюрница CECOTEC Cecofry Absolute 7600
Встановлюйте власну температуру приготування
Мультипіч CECOTEC з легкістю дозволяє точно регулювати температуру від 80 до 200 градусів Цельсія, щоб відповідати вашим рецептам і досягти найкращої соковитості та смачної хрусткої скоринки.
Мультипечь аэрофритюрница CECOTEC Cecofry Absolute 7600
Увага до деталей мультипечі
Кожна дрібниця та деталь мультипечі CECOTEC Cecofry Absolute 7600 ретельно продумана виробником. Її лоток та ящик знімні та покриті антипригарним шаром, що забезпечує максимальний комфорт та висока якість приготування страв. Також це дозволяє швидше та легше очищати деталі після приготування.
Мультипечь аэрофритюрница CECOTEC Cecofry Absolute 7600
Що за дизайном мультипечі
Стильний та сучасний зовнішній вигляд мультипечі CECOTEC Cecofry Absolute 7600 вразить вас із першого погляду. Її елегантний дизайн та якісні матеріали справляють враження вишуканості та надійності. Кожна деталь продумана до дрібниць, забезпечуючи не лише естетичний вигляд, а й зручність в експлуатації. З мультипіччю CECOTEC Cecofry Absolute 7600 ваша кухня отримає не лише новий рівень функціональності, а й зовнішній естетичний шарм.
Мультипечь аэрофритюрница CECOTEC Cecofry Absolute 7600
Комплектація
Комплектація мультипечі CECOTEC Cecofry Absolute 7600 містить усі необхідні компоненти для зручного та ефективного використання. Ви отримаєте саму мультипіч, яка є головним елементом системи, стійку для надійної підтримки пристрою, а також кошик для зручного розміщення продуктів та приготування. Крім цього, в комплекті є інструкція з використання, яка допоможе вам швидко опанувати всі можливостями мультипечі та досягти найкращих результатів у кулінарних експериментах.
Мультипечь аэрофритюрница CECOTEC Cecofry Absolute 7600

Інструкції з експлуатації, посібник користувача.