Укр
Рус

Зв'язатися

Код: 14267
Артикул: CCTC-04969

Мультипіч (аерогриль-фритюрниця) CECOTEC Cecofry Fantastik 3500

3 999₴
Купити
від 267₴ / міс
Короткі характеристики
Об'єм чаші
3.5 л
Тип управління
Сенсорне
Кількість програм
9 шт
Потужність
1000-1500 Вт
Особливості
Дисплей, Оснащений термостатом, Таймер
Всі характеристики
Детальніше про товар

Доставка в Ваше місто

Нова Пошта відділення
Оплата
Готівкою/картою в магазині Оплата картою Оплата частинами Приватбанк Накладений платіж Оплата частинами Monobank Безготівковий розрахунок з урахуванням ПДВ Безготівковий розрахунок без ПДВ Миттєва розстрочка Приватбанк Google pay Apple pay
Гарантія
Гарантія 24 міс / Обмін і повернення протягом 14 днів
banner
Мультипіч CECOTEC Cecofry Fantastik 3500
Сучасна та потужна мультипіч CECOTEC Cecofry Fantastik 3500 створена спеціально для максимально швидкого та якісного приготування будь-якої Вашої страви. За допомогою контейнера для готування об'ємом 3,5 літра та 9 попередньо налаштованих меню робить будь-яке Ваше готування комфортним та по-справжньому смачним.
  • Сучасний та компактний дизайн
  • Висока потужність роботи 1200 Вт
  • Контейнери для готування об'ємом 3.5л
  • 9 попередньо налаштованих меню
  • Термостат для регулювання температури від 80 до 200 градусів за Цельсієм
Швидко та ефективно
Зробіть їжу в рази смачнішою завдяки високій потужності роботи 1200 Вт, що дозволяє готувати будь-які страви за найкоротший час при цьому зберігаючи всі корисні властивості.
descr img
Готуйте все й одразу
Мультипіч CECOTEC Cecofry Fantastik 3500 має контейнер для приготування об'ємом 3,5 л, що ідеально підходить для приготування різних страв навіть на велику компанію.
descr img
Технологія PerfectCook
Ваші улюблені рецепти тепер набагато корисніші завдяки передовій технології гарячого повітря PerfectCook, яка забезпечує рівномірне приготування при цьому зберігаючи соковитість і корисність.
descr img
9 меню на вибір
Завдяки широкому розмаїттю попередньо налаштованих меню Ви запросто приготуєте будь-який рецепт швидко та якісно. Виберіть блюдо з меню, яке збираєтеся приготувати, і Мультипіч CECOTEC відрегулює час і температуру, щоб ваша страва була ідеальною.
descr img
Легке сенсорне керування
Готуйте максимально комфортно та швидко завдяки сучасній багатофункціональній сенсорній панелі, яка одним натисканням дозволяє вибрати Ваш рецепт та приступити до приготування страви.
descr img
Точне регулювання температури
Мультипіч CECOTEC має вбудований термостат, що дозволяє регулювати температуру відповідно до потреб кожного рецепту від 80 до 200 градусів за Цельсієм.
descr img
Регульований час
Мультипіч CECOTEC Cecofry Fantastik 3500 має точне регулювання за часом від 0 до 60 хвилин, що дозволяє більш точно налаштувати готування під будь-який рецепт.
descr img