Укр
Рус

Зв'язатися

Код: 20028
Артикул: CCTC-03491

Мультипіч CECOTEC Cecofry Panoramic 9000

8 999₴-22%
6 999₴
Немає в наявності
від 583₴ / міс
Короткі характеристики
Об'єм чаші
9 л
Тип управління
Сенсорне
Кількість програм
8 шт
Потужність
понад 1500 Вт
Особливості
Дисплей, Оснащений термостатом, Сенсорний екран, Таймер
Всі характеристики
Детальніше про товар
banner
Мультипіч CECOTEC Cecofry Panoramic 9000
Сучасна та потужна мультипіч CECOTEC Cecofry Panoramic 9000 створена спеціально для легко та смачного приготування будь-яких Ваших страв. За допомогою потужності 2700 Вт та робочої температури від 80 до 200 градусів за Цельсієм робить Ваші страви соковитими та приємними на смак.
  • Сучасний та стильний дизайн
  • Висока потужність роботи 2700Вт
  • Робоча температура від 80 до 200 градусів за Цельсієм
  • 8 вбудовані програми приготування
  • Багатофункціональна сенсорна панель
Готуйте чудові рецепти
Разом Cecofry Panoramic 9000 Ваші страви завжди будуть максимально соковиті та смачні. Потужність 2700 Вт забезпечує швидке та ідеальне приготування страв, а ємність контейнера для приготування 9 л дозволить готувати навіть на великі компанії.
descr img
Кілька страв одночасно
Завдяки двом окремим контейнерам для приготування по 4,5 л Ви можете легко приготувати кілька різних страв одночасно, не змішуючи смаки і запахи. А завдяки функції синхронізації ви будете впевнені, що ваші страви будуть готові одночасно і правильно.
descr img
Усі приготування видно візуально
На кухні важливо тримати все під контролем. З оглядовим вікном Cecofry Panoramic 9000 легко і просто спостерігати процес приготування страв, не відкриваючи контейнер.
descr img
Функція попереднього нагрівання
Виберіть функцію попереднього нагрівання та доведіть мультипіч до бажаної температури перед початком приготування. Так тепло буде краще розподілятися, і ваші страви будуть хрусткими зовні та соковитими всередині.
descr img
Адаптація під кожне приготування
Отримайте точний контроль за всім процесом приготування. Регулюйте температуру від 80 до 200 градусів за Цельсієм і готуйте за своїм смаком, технікою та потребами. А завдяки подвійній температурі ви можете готувати у кожному контейнері незалежно, що забезпечує більшу універсальність та швидкість приготування кожної страви.
descr img
8 вбудованих режимів приготування на будь-який смак
Мультипіч CECOTEC Cecofry Panoramic 9000 має 8 встановлених режимів приготування, які встановлюють час та температуру, необхідні для приготування різних видів страв, та заощаджують ваш час.
descr img
Сенсорне управління
Вивчіть всі функції та можливості мультипечі Cecotec за допомогою багатофункціональної сенсорної панелі та отримуйте найхрусткіші та соковитіші рецепти найлегшим та швидким способом.
descr img
Страви приготовані з однією ложкою олії
Мультипіч CECOTEC Cecofry Panoramic 9000 запросто приготує практично будь-які рецепти з однією ложкою олії, зберігаючи при цьому максимальну соковитість і корисність Ваших страв.
descr img